Menús per a petits campions

unnamed (3)

Avui us volem descobrir un llibre que s’acaba de publicar: Onco-menús para pequeños campeones. Es tracta d’un llibre de receptes adreçat a pares de nens en tractament d’un càncer. Aquests tractaments produeixen diversos efectes secundaris, que poden ser majors en el cas dels nens. És per això, que aquest llibre presenta receptes adequades al seu estat fisiològic, immunològic i anímic.

El llibre s’ha fet conjuntament entre el Club Rotary de Granollers, el gremi de restauració del Vallès Oriental, La Vall d’Hebron i altres voluntaris.

Gràcies a les aportacions econòmiques realitzades per empreses i particulars, s’han aconseguit editar 2.000 exemplars per entregar gratuïtament als hospitals de Catalunya per tal de cobrir totes les families amb nens malalts. Posteriorment, el llibre es distribuirà a la resta de l’estat, de manera que es necessiten noves aportacions.

Arderiu la Carn ha participat molt de prop en aquest projecte, ja que la Margarita Arderiu ha format part de l’equip de creació com a Rotaria.

Com que l’objectiu és arribar a tantes families com sigui possible, el contingut del llibre és en castellà i accessible a tothom a través de la web: www.oncomenus.com. Si vols adquirir el llibre o conèixer més sobre el projecte ho pots fer a través d’aquesta web. També es pot comprar a través d’Arderiu la Carn, només cal que ens ho pregunteu a la botiga o a través de les xarxes socials.

Regala solidaritat aquest Nadal!